Telefon

Døgnvagt

75 88 16 32

Reparation af hårde hvidevarer tilbydes i Jelling og Vejle

Vi hjælper dig med alt inden for hårde hvidevarer i Jelling og Vejle

Skal du have ny vaskemaskine eller tørretumbler? Måske køleskabet ikke fungerer optimalt? Uanset hvilke behov eller problemer du står med, når det drejer sig om hårde hvidevarer, er vi de rigtige at kontakte. Når det kommer til salg-, reparation- og montering af hårde hvidevarer kan vi hos Kaltoft EL altid tilbyde dig de rigtige løsninger.

Servicering og reparation af alle typer af hvidevarer

Med en stor erfaring inden for området er vores professionelle medarbejdere i stand til at foretage enhver reparation- og montering af hårde hvidevarer på en grundig, sikker og effektiv måde – og vi klarer alle typer af hvidevarer i alle forskellige mærker. Vi sørger for at følge udviklingen tæt, og vi er opdaterede på de nyeste teknologier, så du som kunde får den rigtige service. Vores medarbejdere stiller med glæde deres vejledning og rådgivning til rådighed, så du altid får dækket dine ønsker og behov.

Levering og montering af hvidevarer

Vi leverer og monterer de nye hårde hvidevarer og tager de gamle med retur. 
Hvidevarerne bliver udelukket monteret af uddannede fagfolk.

Mærker

Vi har følgende hvidevarer mærker i butikken:

  • Bosch
  • Siemens
  • Miele
  • AEG
  • Electrolux


Vil du vide mere om reparation og montering af hårde hvidevarer?

Vil du vide mere omkring, hvad vi kan tilbyde dig angående hårde hvidevarer? Så kontakt os endelig i dag! Kaltoft EL er altid et sikkert valg, når det kommer til salg og håndtering af hårde hvidevarer. Vi er beliggende i Bredsten og er derfor det oplagte valg, hvis du er bosiddende i Vejle, Jelling og omegn.