Telefon

Døgnvagt

75 88 16 32

Hjælp til servicering af IT & data i Jelling og Vejle

Den teknologiske udvikling i vores samfund har ført til, at IT er blevet en integreret del af hverdagen i både virksomheder og i det private. Digitale sårbarheder følger med, når IT-systemer bruges, og hos Kaltoft El har vi viden og erfaring, som giver os mulighed for at hjælpe med f.eks. servicering af IT & data. At datasystemer og IT fungerer optimalt kan være nødvendigt for at få en forretning op at køre, og det kan også være afgørende for, at teknologisk tryghed er en del af den private hverdag. Derfor kan den rette service – og desuden oprettelse af f.eks. netværksløsninger – være nødvendig.

IT - et vidt begreb

Når man snakker om IT-service, kan det dække over mange ting, og hos os er det den enkelte kundens ønsker til hjælp, som giver os forudsætningerne for at planlægge og løse en opgave. Hvad end der er tale om, at en webshop skal fungere optimalt, at der skal skabes trygge og stabile netværksforbindelser eller at der skal opsættes nye skærme og betjening, står vi til rådighed med kyndig hjælp. Elinstallation er vores speciale, og vi arbejder altid med stor fokus på kvalitet og effektivitet. 

Kan vi hjælpe dig med IT & data?

Er du på udkig efter en partner, som kan hjælpe med både store og små edb-installationer, og som har mange års erfaring fra branchen, hvilket betyder at personalet har været en del af den teknologiske udvikling, kan du kontakte vores kompetente medarbejdere på telefon 75 88 16 32 eller skrive til dem på hk@kaltoftel.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. Fra vores hovedsæde i Bredsten hjælper vi kunder i et større område omkring Vejle og Jelling.